26. syyskuuta 2013

Tämän hetken suosituin kampaus

Viime viikolla kuulin, että tänään olisi IdHAIRilla tarvetta hiusmalleille. Ilmoitin kiinnostukseni, mutta valitettavasti olin liian hidas, sillä pitkätukkaisia oli jo tarpeeksi. IdHAIRin Heidi kuitenkin lupasi ilmoittaa jos paikka vapautuisi. Eilen sitten sainkin viestiä Heidiltä, että tarvitaan pitkätukkaista kampausmallia ja niinkin pian kuin samana iltana. Otinkin sitten yhteyttä toiseen kouluttajaan, Niinaan, ja sovittiin että minä alan hänen mallikseen.

Suuntasinkin sitten kello 16 OSAO:n Myllytullin yksikköön ja toki jännitin, että mitähän mun hiuksille tehdään :D Eka kerta siis kun olin kampausmallina. Paikalla selvisi myös, että koulutukseen tulevat ovat jo valmistuneet kampaajiksi, osa ihan vasta ja osa jo vuosia vuosia sitten.

1. Rullat päähän, 2. Rölli!, 3. Viimeistelyä vailla

Ennen kuin koulutettavat tulivat paikalle, niin Niina teki mun hiuksille alkuvalmistelut, eli rullat päähän. Noi rullat oli kyllä kätevät. Ovat Ego Professional -sarjaa ja niiden lämmitys sujui hetkessä omalla laitteella ja yksittäin. Lisäksi parasta oli se, että rullan lämmityksessä meni n. 4 sekuntia, eli sen verran että sai sopivan hiusosion käsiteltyä rullaamista varten. Ois kyllä kätevä ihan kuluttajakäytössäkin, jos harrastaisi hiusten rullailua.

Olin rullat päässä vajaan tunnin ja sinä aikana koulutettavat tulivat paikalle omien kampausmalliensa kanssa sekä Niina piti pienoisen esityksen aiheesta kampaukset, mitä pitää ottaa huomioon kampauksia tehdessä ja mitä ei saa tehdä. Tuon esityksen jälkeen sitten alkoi itse kampauskoulutus ja mie pääsin taas Niinan käsiteltäväksi ja lopputuloksena oli iso Rölli-tukka :D

Välissä oli taas hieman lepotaukoa kun Niina kierteli koulutettavia ja katsomassa miten heillä sujuu kampauspohjan teko. Kun kaikki olivat saaneet kampauspohjan tarpeeksi pitkälle, niin olikin taas aika näyttää mun hiuksilla, että miten saa tehtyä tämän hetken suosituimman ja kysytyimmän kampauksen, eli banaaninutturan. Tuossa kolmoskohdassa oli mun nuttura enää viimeistelyä vailla.

Kotona otettu kuvat sen jälkeen kun selvisin tuulen tuiverrukselta kotio

Tykkäsin olla kampausmallina ja tänään kun kävin vielä moikkaamassa Niinaa ja Heidiä kaupungilla, niin sanoin että ottaa yhteyttä jos Oulussa tulevat vierailemaan jossain välissä uudestaan ja tarvitsevat koulutukseen mallia. Sain samalla myös palkkioni mallina toimimisesta, eli IdHAIRin markkinoimasta SexyHair-sarjasta tuotteita.

SexyHair

Keskellä on Healthy Sexy Hair Reinvent Color Care Shampoo, eli värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja sen lisäksi sain Curly Sexy Hair Curling Crèmen pienempiä kiharoita varten ja Full On Curlsin isompia kiharoita varten.

Kävin myös tekemässä vähän hiustuoteshoppailuja omilla rahoilla ja ostin Four Reasonsin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Jos sillä saisi näihin mun kuiviin hiuksiin enemmän kosteutta, niin ei olisi sähköistä meininkiä koko aikaa.


Ja mikäs sieltä hoitsarin takaa pilkistää..


Kyllä! Näitte aivan oikein. Nyt mullakin on se kaikkien hehkuttama Tangle Teezer! Ja pinkki! Oon siis tuosta haaveillut jo pidemmän aikaa ja osallistunut aina välillä arvontoihinkin mistä tuon olisi voinut voittaa, mutta ei ole tullut voittoa ja ostaminenkin jäänyt. Nyt kuitenkin eilisen kampauksen selvityksen innostamana tuon kävin ostamassa ja oijoijoi kun oli mukava suihkun jälkeen harjata tuolla hiukset kun tupeeraustakut (ne mitkä ei halunnu huolellisellakaan pesulla kuolla) selkeni hetkessä. Kokeilin myös toki ennen suihkuakin harjata ja jo silloin tuntui erittäin hyvältä ostokselta. Taitaa korvata mun normaalin hiusharjan ihan päivittäisessä käytössäkin :D

4 kommenttia:

 1. Nuo SexyHairin tuotteet ovat aivan huippuja! Pidennysten ja pitkien hiusten kunnon ylläpitämiseen ne ovat aivan täydellisiä. ♥

  Psst. UPEA kampaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en oo aikasemmin noista SexyHair-tuotteista kuullutkaan, niin hyvä kuulla että on täydellisiä pitkille hiuksille :)

   Ja mun mielestäki kampaus oli upea, harmi vaa ku en voinu siitä paria tuntia kauempaa nauttia kun piti jo purkaa että voi nukkua.

   Poista
 2. Hienon kampauksen oot kyllä saanu ^_^.
  Ja Tangle Teezer on aivan ihana, mulla on violetti-blingblinginä se Beautybay:sta ostettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oisin tienny että Tangle Teezerin saa blingblinginä, ni oisin kyllä semmosen ostanu oli sitten väri mikä vaan! Mutta on toi pinkki silti ♥

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.