24. lokakuuta 2013

Mikrokuituja ja liinoja

Pitkästä aikaa pääsin mukaan Buzzador-kampanjaan ja tällä kertaa sain kokeiltavaksi Viledan erilaisia mikrokuituliinoja. Eilen tuli ilmoitus, että paketti ois haettavissa R-kioskilta, mutta hain sen vasta tänään samalla kun oli muutenkin käytävä asioilla ja sai kyydin isältä. Vähän herätti hämmenystä minussa ja myös R-kioskin tätillä (kyllä, kaikki naispuoliset jotka työskentelee kaupoissa/kioskeissa saa multa nimityksen täti vaikka ois kuinka nuori, no offense!) kun paketti ei ollutkaan perus-Buzzadormainen eli valkoinen pahviloota punasin Buzzador-logoin vaan olikin ihan normaali valkoinen maksi-kirjekuori. Kotiin päästyäni sitten aukaisin jännityksellä kirjekuoren ja sieltähän paljastui...

Jokaiselle pinnalle omansa :)

Viisi erilaista mikrokuituliinaa kokeiltavaksi. Bath, Universal, Kitchen, Window ja Pad. Bath on siis tarkoitettu kylpyhuoneen pinnoille, Kitchen keittiön pinnoille, Window mm. ikkunoille ja peileille, Pad kosketusnäytöille, TV:lle ja tietokoneen näytölle ja sitten tuo Universal ihan yleiseen käyttöön. Eniten mua noista kiinnostaa Kitchen ja Pad. En nyt tämän enempää tässä kerro näistä liinoista vaan esittelen jokaisen paremmin sitten kunhan olen testannut niitä. Täältä kuitenkin löytyy lisää infoa liinoista jos kiinnostaa.

Noiden liinojen lisäksi sain myös 6 Universal-mikrokuituliinaa jaettavaksi ja enköhän saa ne jaettua aika hyvin. Yksi menee äitille, yksi siskolle, sitten tarviikin enää neljä kotiuttaa :D

Olisikohan huomenna hyvä päivä testata noita liinoja..?

Buzzador?
Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se miten usein pääsee kampanjoihin mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovin kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Uusista kampanjoista tulee tieto sähköpostitse ja pääsen valitsemaan, että haluanko osallistua vai en. Kampanjan aikana testaan kampanjatuotteita ja raportoin kokemuksistani salamaraportein ja loppuraportilla kampanjan loppuessa.

Tästä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi ja jos taas haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.