30. lokakuuta 2013

Sisko ja sen sisko

Mulla ja Virpillä (mun isosisko, tiedoksi niille jotka eivät tiedä), on ollut muutaman viime vuoden ajan tapana, että käydään yhdessä kaupungilla aina kun Virpi tulee Ouluun, jos se vaan on ajallisesti mahdollista. Virpi tuli täksi viikoksi Ouluun yhteen koulutukseen ja tänään koulutuksessa oli lyhyempi päivä, niin sovittiin sitten treffit kaupungille. Käytiin vaatekaupoissa katselemassa vaatteita, enimmäkseen Jennille ja Miikalle (Virpin lapset), mutta myös itselle. Jennille ja Miikalle löytyi kaikkea kivaa ja kylläpä me aikuisetkin saatiin vaatekaappiin täytettä. Ihastuttiin Virpin kanssa vielä täsmälleen samaan paitaanki :D

Kuva: Lindex online shop

Tuollainen paita sitten lähti molempien mukaan Lindexiltä. Muuta en itselle ostanut, mutta Jennille ostin yhden suloisen mekon, myös Lindexiltä. Yritin etsiä siitä kuvaa Lindexin sivuilta, mutta en löytänyt.

Ostosten lomassa käytiin myös lounastamassa ja valittiin lounaspaikaksi Torero. Sielläkin oltiin samiksia ja syötiin broileripastaa. Mulle oli toka kerta kun söin tuota pastaa ja ei kyllä tälläkään kertaa pettänyt. Voisin syödä sitä vaikka joka päivä, sen verran hyvää on.

Melkein kolme tuntia tuli pyörittyä kaupungilla ja sitten suunnattiin vanhempien luo. Siellä tuli vielä parisen tuntia istuttua ennen kun kotiuduin. Oli kyllä mukava päivä, tällaisia voisi olla useamminkin. Harmi vaan kun Virpi asuu Pihtiputaalla ja aika harvoin tulee Ouluun yksin/pidemmäksi aikaa.

Millainen päivä teillä on ollut? Entä vietättekö te shoppailupäiviä sisarusten kanssa?

Ja hei! Antakaapa äänenne tuossa sivussa olevaan Videopostaus-kyselyyn! Ja jos vastaatte myöntävästi, niin kertoilkaa ideoitakin mistä höpisisin videolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.