1. marraskuuta 2013

Pörröistä

Osallistuin pari viikkoa sitten Curiouser&Curiouser-blogin FB-sivuilla arvontaan, jossa voisin voittaa C&C Nooran itse tekemän neulepannan. Osallistuin viime talvenakin jokaiseen tällaiseen arvontaan mutta en voittanut kertaakaan ja ajattelin, että en voita nyttenkään mutta osallistun kuitenkin. Ja meinaspa silmät tippua päästä kun Noora julkaisi arvonnan voittajat! Olin vielä just silloin menossa nukkumaan niin piti nipistää itteeni etten vaa vahingossakaan näkis unta jo :D Laitoinkin sitten heti Nooralle mun osoitetiedot ja pari päivää myöhemmin..


..tuo ylläoleva neulepanta odotteli postilaatikossa :) Ihana pörröinen kera kimaltavien paljettien. Kuva ei todellakaan anna oikeutta sille ihanuudelle mikä tuo on.

Kunnolla en ole vielä tuota päässyt testaamaan kun se ei tämän hetkiseen ulkovaatetukseen sovi, mutta kunhan villakangastakki tulee kuvioihin, niin ihan varmasti tulee olemaan päässä myös ulkonakin. Tähän asti siis hassutellut välillä ja pitänyt sitä päässä sisällä ollessani.

Kiitos Noora ihanasta pannasta!

2 kommenttia:

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.