21. marraskuuta 2013

Nauru pidentää ikää

Neljäs TV Thursday käsittelee hauskimpia tv-sarjoja.

Ihminen kaipaa elämäänsä säännöllisen epäsäännöllisesti kunnon kasan hupia ja naurua. Minkä sarjan pariin sinä menet saadaksesi omat nauruannoksesi?

Seuraavat kolme sarjaa piristää päivän kuin päivän..

How I Met Your Motheriin (suomeksi Ensisilmäyksellä) tutustuin pari vuotta sitten ja se oli naurua ensisilmäyksellä ;D Jäin siihen heti koukkuun ja ei mennyt kuin ehkä pari viikkoa kun olin katsonut kaikki siihen mennessä ilmestyneet jaksot. Siinä vaiheessa oltiin siis menossa jo seitsemännessä kaudessa, joten jaksojakin oli tullut jo ihan kiitettävästi, 7. kauden 1. jakso oli 137. jakso! Vaikka onkin mukava seurata sitä kuinka Ted etsii itselleen vaimoa ja lopulta löytää hänet (9. kausi ♡), niin silti mun mielestä sarjan paras hahmo on Barney!New Girl (suom. Kolme miestä ja tyttö) tuli mulle tutuksi aika lailla siinä vaiheessa kun ensimmäinen kausi oli puolessa välissä. Tämän sarjan kanssa ei siis tarvinnut kovin pitkää maratonia pitää päästäkseen ajantasalle. Tykästyin sarjaan ihan täysillä ja varsinkin Jess+Nick saa mut aina niin hyvälle tuulelle.The Big Bang Theory (suom. Rillit huurussa) ja Sheldon tuli mulle tutuksi suhteellisen varhaisessa vaiheessa. Ja alusta saakka Sheldon on ollut mun suosikki, Leonard hyvänä kakkosena. Sarja jaksaa naurattaa jaksosta toiseen ja melkeinpä jokaisen jakson aikana saa vähintään kerran todeta "Voi Sheldon sua.."
Olethan muistanut osallistua arvontaan? Jos et, niin sinne pääset tästä!

2 kommenttia:

  1. Heh, nää kaikki sarjat löytyis meikäläisenkin naurulistalta :D Ehdottomasti parhaita jenkkikomediasarjoja tällä hetkellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Harmi vaan kun HIMYM loppuu nyt tämän kauden jälkeen. Parempi New Girlin ja BBT:n jatkua viel ens vuonna, niin ei tartte kaikesta kivasta luopua kerralla.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.