22. marraskuuta 2013

Joulukauden avajaiset

Tänään vietettiin Oulussa joulukauden avajaisia. Mentiin Jaken kanssa kaupungille jo kolmen jälkeen ja käytiin ennen avajaisia syömässä Kauppuri 5:ssä ja tälläkin kertaa molemmat otti Heinäpään teurastajan (Jake tuplana), ranskikset ja valkosipulimajon. Oli aika hämmentävää mennä tuonne Kauppuriin kun siellä oli niin paljon vapaata tilaa! Tosin melkein heti kun saatiin ruoka, alkoi porukkaa valumaan paikalle. Eli ajoitus oli kyllä todella hyvä ellei täydellinen.

Tunnelmallinen kynttilävalaistus Krudassa

Kauppurista suunnattiin Cafe Krudaan juomaan kupposet kaakaota. Mie otin kaneli-kardemummakaakaon ja Jake chilikaakaon. Olihan tuo kaakao ihan juotavaa, mutta oon juonu parempaakin.

Kaakao~

Kello oli vasta noin viisi kun lähdettiin Krudasta ja joulukauden avajaisiin oli vielä tunnin verran aikaa, niin suunnattiin Stockmannille tuoksuttelemaan tuoksuja ja kyllähän sieltä meille molemmille löytyi kivoja tuoksuja. Harmi vaan kun meillä sen verran kallis maku mitä tuoksuihin tulee, niin tuoksut jäi kauppaan. Mutta saipahan ainakin ideoita mm. joululahjalistaan :D

Kuoro harjoittelemassa tuntia ennen H-hetkeä. Ja viimeinen kuva minkä kameralla sain otettua ennen kuin akku loppui.

Tarpeeksi tuoksuteltuamme soitin äitille ja kysyin onko tullut isän kanssa kaupungille. Olivat ja sovittiinkin että nähdään Bisketin edessä. Suunnattiin sinne ja porukkaa oli ihan kivasti paikalle kerääntynyt. Kuudelta sitten se ohjelma alkoi. Ensin juontajat höpis jotain, sitten Madetojan musiikkilukion sekakuoro esiintyi ja sen jälkeen Tiernapojat esiintyi. Tiernapoikien jälkeen meillä kaikilla oli sen verran vilu, että lähdettiin etsimään lämmittelypaikkaa. Mentiinkin Hemingwaysiin, mutta se oli niin täynnä että sinne ei sopinut. Vähän aikaa kuitenkin seisoskeltiin ja sitten päätettiin lähteä kotiin. Ei oikein enää kiinnostanut jäädä avajaisiakaan kuuntelemaan/katsomaan.

Bussissa olikin sitten oikein kiva tunnelma. Mun ja Jaken takana istui joku laitapuolen kulkija joka alkoi hiplailemaan mun hartioita ja yritti kovasti jutella, mutta se oli sellaista "bleärhgsdkjskknblärlhkdshj" ääntelyä. Tuirassa sitten kun bussi pysähtyi, niin poliisi oli vastassa ja kävi hakemassa kulkijan pois. Oli kuulemma jo muutaman kiekan istunu bussissa. Toinen niistä poliiseista oli muuten TV:stä tuttu. Ollut siis JIMin Poliisit-sarjassa. Loppumatka menikin sitten heti paljon mukavammin.

Meikkiä kasvoilla.. vaikka ei siltä näytäkään.

Mulla oli tänään myös pitkästä aikaa meikkiä! En edes muista milloin olisin viimeksi meikannut kunnolla. Edes hääpäivänä en meikannut, sillä silloin mulla oli silmätulehdus ja en oikein tykännyt ajatuksesta meikata ja saastuttaa meikit silmätulehuspöpöillä. En tykkää meikata kovinkaan näyttävästi vaan tykkään meikattunakin näyttää suhteellisen luonnolliselta. Meikkaaminen tosin oli aika haasteellista, sillä kylppärin peilin päällä oleva valo luulee olevansa discovalo, joten sitä ei voi käyttää ja ainoa valo olikin sitten kylppärin katossa oleva valo ja siitä ei paljoa ollut hyötyä kun takaa valaisi. Meikattua kuitenkin sain ja seuraavia tuotteita on kasvoilla:

 • Max Factor Whipped Creme Foundation
  • sävy Beige (näyte, saatu Trendi-lehden välissä)
 • Lumene Natural Code ripsiväri
  • musta
 • L'oreal Paris Quad Pro luomiväri
  • sävyt 2 ja 3
 • Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm
  • sävy 11 Salaisuus
 • Puuteri

Nuo kaikki meikit Max Factoria lukuunottamatta löytyy tästä postauksesta.


Olethan muistanut osallistua arvontaan? Jos et, niin sinne pääset tästä!

4 kommenttia:

 1. Oi miten herkun näköi kaakao! Kivaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 2. Toi hiustenpituus sopii sulle erittäin hyvin.. ja luonnollisen meikin kannattaja minäkin. Oon kans erittäin laiska meikkaaja. :D
  Sain tästä viestistä muistiin sen, että Helsingissä on tänään joulukadun avajaiset. Oisivat menneet ohi ilman tätä sun kirjoitusta - kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että oli mun kirjotuksesta hyötyä ja toivottavasti oli mukavaa joulukadun avajaisissa, että ette ihan turhaan sinne menny :)

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.