14. joulukuuta 2013

Joululauluja

Monille tämä onkin jo varmaan tuttu jo aiemmilta vuosilta, mutta itse tutustuin tähän vasta tänä jouluna. Ai mihin? No Jouluradioon!

Kuva: Jouluradio

Jouluradio aloitti tänä vuonna toimintansa 1.12. ja viimeiset soinnut tälle joulua kuunnellaan 6.1.2014! Joululauluja voi kuunnella niin radiosta kuin myös netin välityksellä. Netin välityksellä valittavana on myös muitakin joulumusiikkikanavia, eli jos ne perinteiset suomalaiset joululaulut ei iske, voi kuunnella vaikka seuraavia:

Pikku jouluradio soi lapsille ja lapsenmielisille.

Julradion tarjoaa suomenruotsalaista ja skandinaavista joululauluperinnettä.

Kauneimmat joululaulut -kanavalla kuullaan rakastetuimmat joululaulut.

X-mas -kanavalla kuullaan kevyen musiikin jouluhelmet.

Rouhea joulu -kanava soittaa rokahtavimmat joulukappaleet sekä pilke silmäkulmassa tehdyt versiot.

-Jouluradio

Itse kuuntelen tuota Rouhea joulu-kanavaa ja en kyllä ole pettynyt tarjontaan. Tulee uusiakin tuttavuuksia esiin :)

Ja Jouluradiotahan pääsee kuuntelemaan tästä! Tuolta sivulta näkee myös miltä taajuuksilta sitä voi omalla paikkakunnallaan kuunnella radiosta.

Antoisia hetkiä joulumusiikin parissa!

3 kommenttia:

  1. Oon seurannu sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään sun kirjoitustyylistä ja aiheista joista kirjoitat! Mulla olisi pieni pyyntö: Voisitko näin kommenttiboksissa tai ihan postauksessa kertoa vielä tuntemuksia silmien laserleikkauksen jälkeen? Onko silmät olleet vielä kuivat? Onko näkö pysynyt hyvänä? Onko ollut mitään muita haittavaikutuksia leikkauksesta? Olen itse menossa leikkaukseen ja sen vuoksi kiinnostaa tämä asia! Myös muut vinkit leikkaukseen valmistautumiseen kelpaavat toki :) Luin juuri uudelleen sun aiemmat postaukset silmien leikkauksesta ja varsinkin leikkauksen vaiheiden kuvaaminen oli mulle hyödyllinen, vähän helpottaa jännitystä, kun tietää mitä odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Olen kirjoittanut postauksen vuosi leikkauksen jälkeen ja se löytyy täältä ja siinä vähän kerroinkin fiiliksistä, mutta toki voin kirjoittaa vielä vähän tarkemmankin postin ja käsitellä juuri noita pyytämiäsi asioita siinä. Mutta voin ainakin nyt jo antaa yhden vinkin leikkaukseen mennessä: jos tarjoavat esilääkitystä, ota se vastaan! Ei sitten jännitä itse leikkaustilanteessa niin paljoa.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.