22. joulukuuta 2013

Lankakaupassa

Kävin torstaina syystä X (kyl te viel saatte tietää miksi oon ollu salaperäinen muutamassa postauksessa, don't worry my darlings!) kaupungilla ja päädyin sitten Lankamaailmaan. Tarkoitukseni oli ostaa vain 1 kerä lankaa, jotta voin tehdä kaverin lapsille pöllöt. No tietenkään toi ei onnistunut, sillä se on neulojien karkkikauppa!

Lankasaalis

Kovin hurjaksi en kuitenkaan alkanut vaan pysyin suhteellisen järkevänä ja rahaakaan ei siis mennyt paljoa. Toki siihen auttoi se, että osa langoista oli alennuksessa ja eipä nuo langat muutenkaan niitä kalliimpia ollut. Lisäksi ostin tuon suloisen kerroslaskurin vähentämään harmaiden hiusten syntymistä. Mie nimittäin inhoan laskea kerroksia, varsinkin jos lanka on tummaa. Tuon avulla sitten homma helpottuukin, kunhan vain muistaa jokaisen tehdyn kerroksen jälkeen painaa napista. Onneksi tuon saa kaulaan roikkumaan, niin ei pääse hukkumaan kesken neulomisen.

Noista langoista tuo pinkki-valko-musta menee niihin pöllöihin, musta-kelta-oranssi on tiikerilankaa ja en osaa päättää tekisinkö siitä villasukat, lapaset vai säärystimet ja tuosta langasta minkä päällä laskuri on, niin tulenee joko kaulahuivi tai säärystimet tai ranteenlämmittimet. Harmaasta ja valkoisesta langasta Jake pyysi mua tekemään hälle jotain, mutta ei osannut sanoa mitä.

Mun pitäs varmaan kohta ostaa joku iso säilytyskori noille langoille. Ne kun lisääntyy nopeammin kuin saan niitä käytettyä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.