1. joulukuuta 2013

We go together

TV Thursdayn 6. haaste on Paras duo.

Ei yksin, vaan kaksin! Tällä kertaa mietitään, mikä tv-sarjaduo vie sinun sydämesi joka katsomiskerralla? Lämpenetkö Tim Bisleyn ja Daisy Steinerin ystävyydelle, vai kaipaatko tv:n ääreen katsomaan toisilleen välillä äksyileviä Sherlockia ja Watsonia, tai kenties veljekset Dean ja Sam ovat suosikkisi?

Vaikka tuossa kuvauksessa mainittiinkin jopa kaksi mun suosikkiparia, niin kumpikaan niistä ei yllä ykköseksi. Ykkösenä mun listalla on Doctor Who ja Donna Noble. Tohtorin ja Donnan kemiat vaan ovat niin ihanat, että ihan harmittaa kun Donnan poistuminen sarjasta tapahtui niin nopeasti ja niin surullisella tavalla.

Tohtori ja Donna tapasivat toisensa ensimmäisen kerran Runaway Bride-jaksossa, joka oli jouluspesiaali 2. ja 3. kauden välissä. Kolmannella kaudella Donna ei kuitenkaan ollut Tohtorin mukana seikkailemassa vaan hän tuli kunnolla mukaan vasta neljännellä kaudella, joka myös oli hänen ainoa kautensa. Tässäpä ihana fanivideo tästä parivaljakosta.
Olethan muistanut osallistua arvontaan? Jos et, niin sinne pääset tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.