30. marraskuuta 2013

To be continued..

..vai jatkuuko sittenkään? Tällä kertaa TV Thursdayn haasteena Paras sarja joka jätettiin kesken.

Tätä sattuu tv-sarjoille nykyään usein - näyttelijät kyllästyvät, rahoitus ei riitä, katsojaluvut menevät alas, ja vastoin katsojien ja fanien toiveita, sarja heidän harmiksi lopetetaan kesken. Juonen pätkät yritetään punoa äkkiä viimeisissä jaksoissa nopeasti yhteen, mutta kaikissa ei tietysti onnistuta. Pettymyksiä tulee. Joten nyt kysytään mikä kesken jätetyistä sarjoista oli eniten sinun mieleesi, ja jonka lopettaminen harmitti sinua syvästi?

Olisin tähän kohtaan voinut laittaa jos vaikka mitä sarjoja, mutta päädyin Angeliin. Joss Whedonin luomus päätettiin lopettaa viidennen kauden jälkeen. Kaikki jaksot oli jo kuvattu, joten mitään erikoista hyvästelyjaksoa ei tehty. Sarja siis jäi sellaiseen kohtaan, mistä hyvin olisi voinut jatkaa vielä kuudennellekin kaudelle.

Ja tässä gif-pläjäys 5. kauden jaksosta "Smile Time", jossa Angel muuttuu suloiseksi nukeksi :D

Kuvat tumblr


Olethan muistanut osallistua arvontaan? Jos et, niin sinne pääset tästä!

2 kommenttia:

  1. Angel oli kyllä hyvä sarja. :) Tykkäsin varsinkin juuri siitä viimeiseksi jääneestä viidennestä kaudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki tykkäsin eniten viidennestä kaudesta :)

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.