19. syyskuuta 2014

Harmaata ja pinkkiä

Ostan kenkiä todella harvoin ja silloin kun ostan, ostan tarpeeseen. Kesän alussa ostin uudet balleriinat kun edelliset alkoivat olemaan niin loppuunkuluneet, että alkoi jo hävettämään niiden käyttäminen. Sitä ennen edelliset kengät ostin viime syksynä kun tarvitsin uudet syyskengät. Niitä kenkiä tulikin sitten käytettyä ihan urakalla ja talvenkin niillä tallustelin. Joku aika sitten huomasin, että saumat alkaneet irvistelemään. Jos sukat ei ollu mustat, huomas saumojen irvistelyn erittäin hyvin :D

Blingblingit ihan uutena.

Aloitinkin sitten kenkien metsästyksen ja kävin läpi niin Dinskon, Kookengän ja jopa markettien kenkävalikoimat, mutta mikään ei oikein näyttänyt kivalta. Olin jo antamassa periksi ja mietin, että ostan halvimmat mitkä nyt edes vähänkään ois kivat. Mutta sitten muistin, että onhan niitä kenkäkauppoja myös netissä. Tulipa käytyä läpi Zalando, Boozt, Brandos sekä Spartoo. Muutamia hyviä ehdokkaita löysin, mutta lopulta Spartoosta löytyi ne ihanimmat! Hintakaan ei ollut paha, joten päätin tilata kengät ja toivoin vain, että oikea koko tulisi heti ettei tarvitsisi alkaa palautus-vaihto-rumbaan.

Tänään sitten aamulla heräsin kun puhelin soi ja kysyttiin olenko kotona. Hetkeä myöhemmin sitten ovikello soi ja oven takana oli lähettipoika paketin kanssa. Ja paketissa oli kengät!


Eihän nyt tuollaisia suloisia kenkiä voinut mitenkään vastustaa! Harmaata ja pinkkiä ♥ Kyseessä siis nämä kengät. Ihan bonusta oli se, että kenkien mukana tuli kahdet nauhat, nuo pinkit ja lisäksi valkoiset. Ei tarvinnut kauaa miettiä kummat otan käyttöön. Ja mikä parasta, kenkien koko oli juuri oikea! Pääsin myös testaamaan kengät tänään kun kävimme kyläilemässä. Hyvin pystyi kävelemään.

Näillä kengillä sitten toivottavasti pärjää ainakin ensi syksyyn saakka, mieluummin pidempäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.