25. syyskuuta 2014

Nörttityttönä Nörttityttöjen keskellä

Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin hyvin miun nörttiyden. Olen nörtti monelta kantilta, en pelkästään tietoteknisten taitojen takia. Olen kirjanörtti, leffanörtti, tietokonenörtti, pelinörtti, musiikkinörtti, kielinörtti, .. Näiden lisäksi olen myös Nörttityttö!

Kun kesäkuussa kävin moikkaamassa dinosauruksia ja jaoin linkin Oulun seudun Nörttityttöjen FB-ryhmässä, sai se huomiota myös Nörttitytöt ry:n toimittajien keskuudessa. Minulta sitten kysyttiin, että saisiko kirjoituksen uudelleen julkaista Nörttitytöt-blogissa. Ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta ja annoin siihen luvan. Minulta myös kysyttiin, että haluaisinko omat tunnukset blogiin, jolloin voisin myös halutessani useamminkin kirjoitella blogiin. Hyväksyin senkin idean ja niin minusta sitten tuli Nörttityttö.

Dinosaurus-juttu julkaistiin elokuun alussa ja sen jälkeen olen kirjoittanut vielä 2 muuta juttua. GeoGuessr-pelistä kirjoitin yksin ja Unelmien adaptaatiot oli useamman henkilön toimesta kirjoitettu yhteiskirjoitus. Lisää juttuja kirjoittelen kunhan saan ideoita sellaisista aiheista, jotka sopivat Nörttityttöihin. Käykäähän lukemassa! Ja tutustumassa muutenkin Nörttityttöihin.

Huom! Nörttityttöihin kirjoittamisesta en saa enkä tule saamaan rahaa tai muuta palkkiota. Teen sitä ihan harrastuspohjalta. Samalla tavalla kuin tätä omaa rakasta blogiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.