3. marraskuuta 2014

Viime aikoina valmistunutta

Toukokuun lopussa kerroin aloittaneeni Doctor Who -kaulahuivin tekemisen. Toivoin silloin, että saisin kaulahuivin valmiiksi ennen syksyä. Ihan en siihen tavoitteeseen päässyt, mutta melkein! Pari viikkoa sitten se valmistui!Pituutta tuli 2,5 metriä ja leveyttä enemmän kuin tarpeeksi. Jos olisin tiennyt siitä tulevan noin leveä, olisin aloittanut vähemmillä silmukoilla tai vaihtoehtoisesti valinnut pienemmät puikot. Tai sekä että. Toisaalta tuo leveys ja toki pituus pitävät huolen siitä, että kaula ja niska pysyy talvella lämpiminä. Pääsin jo parin päivän ajan testailemaan kaulaliinaa kun Ouluun iski pakkaset.Kaulaliina kiertyy mukavasti muutaman kerran kaulan ympäri. Toimii muuten mukavasti myös niskatukena matkanukkumista ajatellen :D Hyvin pystyi bussissa nuokkumaan eikä tarvinnut miettiä, milloin pää kolahtaa ikkunaan.

Tuon huivin lisäksi olen innostunut taas myös villasukkia tekemään, ja olenkin saanut jo kahdet villasukat valmiiksi.


Nuo pinkki-violetit tein itselleni ja vihreä-siniset Jakelle. Lankana molemmissa Regia Fluormania. Unelma lanka neulottavaksi. Villaa 75%, vahvikkeena 25% polyamidia. Kerässä on 100 grammaa ja noin 420 metriä lankaa. Mulla meni molempiin lankaa noin puolet kerästä, hyvin siis voisi vielä vaikka toisetkin sukat neuloa samasta kerästä.

Mitä sinä olet neulonut viime aikoina? Vai jätätkö neulomisen suosiolla muille?

4 kommenttia:

 1. Oo, tosi hieno huivi! Itse olen neulonut lukuisia ikuisuusprojektejani pikkuhiljaa eteenpäin. Olen lähinnä ollut iloinen siitä, etten ole aloittanut mitään uutta :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin tosi paljon! Tuntui tuokin todelliselta ikuisuusprojektilta, välillä meinasi mennä usko siihen että se joskus valmistuisi. Onneksi se kuitenkin valmistui!

   Poista
 2. Hienoja on kyllä nuo, oon jo FB:ssä ihaillut niitä :).
  Jätän neulomisen suosiolla taitavammille ja ostan sitten joltain, jos on tarvetta sukille/lapasille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano vaa jalankoko, niin voin tylsän hetken tullen neuloa sukat :)

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.