6. tammikuuta 2015

Hello there!

Hyvää uutta vuotta kaikille, jos tänne nyt enää ketään eksyy lukemaan! :D

Viime syksy meni aika nopeasti ja työntäyteisesti, kiitos opintojen. Koulu piti kiireisenä ja lisäksi ensimmäinen työssä oppiminen vei kaikki mehut. Aikuisopiskelijana työssä oppiminen "huipentuu" näyttötutkintoviikkoon, eli sen viikon aikana näytetään osaaminen ja se on se ainoa arvioitava osuus tuosta työssä oppimisesta. Ja tuota viikkoa varten tuli täyttää henkilökohtainen tutkintosuunnitelma, jonka piti olla valmis viikkoa ennen tutkintoviikon alkua. Mulla siis menikin työpäivien jälkeen illat tuon suunnitelman parissa. Ja tutkintoviikon aikana illat meni itsearviointia täyttäen. Eipä siinä sitten oikein enää jaksanut omia asioita naputella koneella.

1. Tutkintosuunnitelma 2. Referaatinkin tekoa tuli opiskeltua.. jälleen kerran. 3. Näyttötutkinnon arvosana! 4. Muistaakseni esseen kirjoittaminen menneillään.. 5. Ja pitihän sitä tenttiinkin lukea.

Vapaa-aikani käytinkin siis mieluummin tekemällä ihan kaikkea muuta kuin blogia kirjoittaen. Neuloin, pelasin, katselin televisiota, luin, .. ja vietin aikaa Jaken ja kavereiden kanssa.

1. Lukuhetkiä Kobon parissa 2. Neulomista 3. Dragon Age: Inquisitionin pelaamista 4. Käytiin Jaken kanssa katsomassa Hobitti 5. Herkkuruokailua Cafe Roosterissa 6. Erilainen elokuvateatterikokemus NT live: Frankensteinin parissa 7. Flunssakin vaivasi heti työssä oppimisen alkuvaiheessa 8. Tuliaissuklaita Saksasta 9. Television katselua

Nyt joululoman aikaan olenkin sitten yrittänyt vain ladata akkuja, jotta jaksan opiskella taas seuraavat reilu 6kk ennen seuraavaa lomaa. Työvoimapoliittisenkoulutuksen huono puoli on siinä, että silloin ei tunneta käsitteitä syysloma, talviloma, kesäloma. Nyt jouluna oli lomaa välipäivät ja seuraava loma on viikko heinäkuun lopussa. Huomenna kuitenkin vielä paluu työssä oppimispaikkaan loppuviikoksi ja ensi viikolla alkaakin seuraavan tutkinnon osan opinnot. Mikrobiologiaa, anatomiaa, lääkehoitoa, .. Can't wait! :D

Yritän nyt kuitenkin jatkossa kirjoitella vähän useammin. Tuosta vapaa-aikakollaasista ainakin yksi kuva saa oman postauksensa.. Ja ehkä voisin myös tarkemmin kirjoitella opinnoistanikin..

2 kommenttia:

  1. Perhana, toivottavasti täällä ei nähdä Inquisition-spoilereita nyt kun kävin liittymässä, on nimittäin vielä hankinnan alla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvihe pelätä, en oo spoilailevaa sorttia ainakaa pelien suhteen :) Ja tervetuloa mukaan seurailemaan mun blogia. Postaustahti nyt on koulun takia aika olematon, mutta eiköhän tämä heräile taas jossain välissä henkiin :)

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.