4. maaliskuuta 2010

Kännykkäriippuvuutta ilmassa..?

Kerranki hyötyä siitä, että linkut on myöhässä. Lähin tänään nimittäin tosi kiireellä linkkupysäkille ku pelkäsin myöhästyväni linkusta. Noh, jonku aikaa pysäkillä odoteltuani aloin ihmettelemään, että paljonkoha se kello on ku ei linkkua näy. Aloin sitten ottamaan kännykkää laukusta ja... OMG! Kännykkä ei ollutkaan laukussa. Noh, aloin sitten käymään kaikki taskut läpi ja ei niistäkään löytyny kännykkää. Mietin sitten, että otanko riskin ja lähen hakeen kännykän ja hyväl onnel kerkeen linkkuun vai suuntaanko kouluun ilman kännykkää. Totesin sitten, että mielenrauhani takia mun on pakko hakea kännykkä, sillä muuten ei tuu mitään. Onneks Jake jätti mulle tänään avaimen. Kipittelin sitten hurjaa vauhtia kotio ja löysin kännykän pöydältä miuu odottelemassa. Ei muuta kuin kännykkä mukaan ja takas linkkupysäkille. Just kun pääsin pysäkille takas, niin linkku tulee mutkan takaa. En siis myöhästynyt linkusta ja sain huokaista helpotuksesta. Olihan mulla sentäs oma rakas kännykkä laukussa ja kerkesin viel linkkuunkin. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.