23. joulukuuta 2010

Joulupukki matkaan jo käy..

Viikko sitten alkoi joululoma ja päivää ennen sitä sain palautettua opinnäytetyöni äidinkielen opettajalle tarkistettavaksi. Lupasi, että saisin sen loman jälkeen takaisin ja sitten onkin tiedossa mahdollisten kielioppiasioiden korjaus opariin, sitten sen tulostus ja kansitus ja palautus arvioivalle opettajalle. Jossakin vaiheessa se pitäisi sitten vielä muille luokkalaisille esitellä, mutta eipä siitä oparista enää viitsi kovin stressailla. Mutta yksi mistä pitäisi stressata, on AMVA-näyttö. En tiedä tekisinkö jonku matkapaketin vaiko ottaisinko AMVA-näytöksi lastenpäivä-tapahtuman joka me luokan kanssa suunniteltiin ja toteutettiin. Mie oon luokaltani vissiinki ainoo joka ei oo sitä ottanu näytöksi. Se ainaki ois siinä mielessä helppo, että ei tarttis enää stressailla, mutta en tiedä. No, onneks täs on viel hetki aikaa miettiä.

Tää joululoma on menny enimmäkseen lepäillessä. Eilen lepäilyn keskeytti pipareiden leivonta ja tänään sitten tehtiin kultsin kanssa joulusiivous. Huomenna mennään mun vanhempien luokse viettämään joulua ja sitten joulupäivänä kultsin isukki tulee meille syömään :3

Viime lauantaina käytiin juhlistamassa kultsin työsopparin jatkumista. Ensin käytiin autokaupassa kattomassa meille autoa ja sen jälkeen mentiin syömään Crecianiin. Autokauppoja ei viel tehty, mutta auto kyllä löydettiin. Pitäs viel vaan pankissa käydä juttusilla, sillä auto on kummiski sen verran kallis, että meidän käteisvarat ei siihen riitä. Hyvällä onnella meillä on tammikuussa siis auto, eikä ihan mikä tahansa auto vaan Audi A8, vm.-01, neliveto ja automaatti V8-koneella.

Oikein hyvää joulua kaikille jotka tätä eksyy lukemaan! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.