13. helmikuuta 2011

Elämää ja muffineita

Viikko sitten perjantaina oli viimonen koulupäivä ja fiilikset oli aika haikeet. 2,5 vuotta kuitenki siin rakennuksessa kulki päivittäin, pois lukien lomat ja viikonloput. Siihen 2,5 vuoteen kuuluu niin hyviä kuin huonoja kokemuksia, enimmäkseen kuitenkin noita ensimmäisiä. Uusia kavereita, kaksi reissua ulkomaille sponsored by koulu, kivoja kursseja ja hyviä arvosanoja. Ja enpä ois muute ilman koulua Irkku-fessuillekaan päätyny vapariks kahtena vuonna. Kokonaan ei koulu kuitenkaan vielä loppunut, sillä nyt on menneillään..

Työharjoittelu, joka alkoi viime maanantaina. Ja työpaikkanahan mulla on siis Oulun yliopiston kongressipalvelut. Tää eka viikko meni perehtyessä talon tapoihin ja tutustuessa ihmisiin. Pääsin mukaan myös yhtä kongressia koskevaan palaveriin ja ja ja.. tein yhden tarjouspyynnön! Sain myös työpuhelimen, työsähköpostin, oman työskentelypisteen tietokoneella varustettuna. Ihmiset on ottanu mut hyvin vastaan ja joka päivä onkin ollut ihan kiva mennä töihin sen takia. Toivottavasti vielä seuraavat 72 päivää on mukava mennä töihin.

Ens viikosta tulee kyl töissä oleen aika kiireinen, jos en ihan väärin muista. Ainakin huominen on kiireinen, kun aamulla kasilta pitää olla yhdessä palaverissa joka on toisel puolen kaupunkia kuin yliopisto ja sit ysiltä pitäskin olla jo yliopistolla toisessa palaverissa. Sit iltapäivälläkin tais olla jotaan, mutta en muista oliks se sellanen mihin mun pitää mennä mukaan vai ei. Sit muinakin päivinä oli joitai palaverejä.
Huomisen ystävänpäivän kunniaksi tein tänään Marianne-suklaamuffineja ja niistä tuli oikein nomnom! Otin suklaamuffinien ohjeen Myllyn Paras -sivuilta, mutta muokkasin sitä sen verran, että suklaarouheen sijasta laitoin Marianne-rouhetta. Sitten päälle laitoin suklaakastiketta ja Marianne-rouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.