2. toukokuuta 2011

Luomisen tuska..

Kuinkahan monta kertaa olen tullut tälle uuden tekstin kirjoittamissivulle ja sitten alkanut miettimään, että mistähän sitä kirjoittaisi. Viimeisen kuukauden aikana se on tapahtunut melkein päivittäin. Ei vain ole saanut mitään tekstiä aikaiseen. Onko tämä nyt sitten se niin sanottu luomisen tuska..?

Yksi luomisen tuska mulla kyllä on. Oon suunnitellut kutsukorttia omiin valmistujaisiin, mutta en vain ole mihinkään ideaan tyytyväinen. No tänään sitten kuitenkin sain kortin värin päätettyä: pinkki! Vielä pitäisi jotain koristeita keksiä siihen ja myös itse teksti. Erilaisia tekstejä oon miettiny, mutta kun ei oo koskaan aiemmin tehny kutsukortteja, niin se on jotenkin vaikeaa. Monia vaihtoehtoja kyl on tekstiksi, mutta minkä niistä valitsisi. Vai kirjottaisiko pelkästään että "Tervetuloa kakkukahveille 3.6.2011. Jaa miks? No siks ku valmistun ammattiin!" :D Ehkä kuitenki jotaa vähän fiksumpaa tekstiä vois laittaa, vaikka toki mun suku ja kultsin puolen suku on aika huumorintajusta. Sitten viel se, että kirjotanko tekstin käsin vai koneella? Koneella kirjotetusta sais ainakin selvää, mutta käsin kirjotettu ois persoonallisempi. Dumdumdum.. Vaikeeta! :D Ja mullahan ois tarkotus saada ne kutsukortit postiin viimestään torstaina, eli kaks päivää aikaa tehdä. Voi huokaus! No, ehkä mie saan ne viel valmiiks ajoissa. Ehkä.

Työharjotteluakaan ei oo enää jälel ko kuukaus. Tulee välil jo haikee olo kun pitää jättää kiva työpaikka. Varsinki silloo se haikeus iskee kun työkaverit kysyy, että kuinkas kauan mie oon töissä viel.. En varmasti pysty lähteen viimesenä työpäivänä itkemättä pois. Moon niin herkkis! ;_;

Mutta, paluu viel hetkeks tohon alotustekstiin! Otan mielelläni vastaan ideoita siitä, että mistä kirjottaisin!  Joskus kun niitä aiheita on itse niin vaikea keksiä. Mitä te lukijat, aktiiviset ja satunnaiset, haluaisitte lukea mun kirjoittamana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.