23. toukokuuta 2011

Ongelmia ongelmien perään..

7 työpäivää jälellä. Kiireistä sellaista. Pitäisi yhden kongressin proceedings-teos väsätä ja sitä varten varmistaa, että kaikki full paperit on kondiksessa. Kaikki 133. Oon onneks jo 111 tarkistanut, mutta vielä pitäisi 22. Ja samalla sitten toki kasata se proceedings. Huah. Alotin sen kasaamista tänään ja tuntuu kyl sille täl hetkellä, että en tuu sitä saamaan ajoissa valmiiksi. Pitää varmaan alkaa kotonakin tekemään sitä.

Ja mitä onkaan tiedossa työpäivien jälkeen. No tietenkin valmistujaiset. Ja arvatkaa vaan, onko tällä tyttösellä juhlavaatteet hankittuna? No EI! En tiedä haluanko mekon vai paita+housut yhistelmän, vaiko kenties paita+hame? Ja entäs sitten se väri? Luotanko mustaan vai pitäskö jotain värikkäämpää? Vai musta alaosa ja värikäs yläosa? Apuva. Pitäs joku päivä keretä kaupungille vaatekauppoja kierteleen, jos vaikka tulis jotain kivaa vastaan.

Pitäis myös keksiä miten laittaa hiukset. Kovin korkeeta kampausta ei voi, kun otan matkailuvirkailijan lakin ja se pitäs saada pysymään viksusti päässä. Jotku kiharat ois ihan kivat, mutta haluisin kuitenki hiukset jotenki kiinni. Äräräärär..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.