12. kesäkuuta 2011

Sono in vacanza..

Viikon verran olen ollut nyt valmis matkailuvirkailija. Ja viikon verran olen tehnyt myös töitäkin. Jatkan Oulun yliopiston kongressipalveluissa ainakin syyskuun loppuun tuntityöntekijänä. 50 tuntia per kuukaus saan tehdä töitä. Ekan viikon aikana on tullut jo 30 :D Saas nähä miten loput 20 tuntia käyttäs seuraavien 3 viikon aikana. Huomenna ja tiistaina ainakin pakko mennä töihin, eli siit tulee ainakin 12 tuntia.. Eli 8 tuntia jää sit juhannusviikolle ja juhannusviikon jälkeiselle :D Pomon kans kyl puhuttiin, notta jos mulla tulee yli 50, ni ne ylimenevät sitten siirretään seuraavalle kuulle, eli täs tapaukses heinäkuulle. Ja kyllähän se mulle passaa :3

Ollaan kultsin kans suunniteltu mitä kivaa tehtäs yhteisellä kesälomalla. Ollaan jo pidemmän aikaa puhuttu, että jos lähtis jonnee ulkomaille ja vaihtoehtoja oli et joko Kreikka, Kreeta tai Italia. Ja päädyimme sitten valitsemaan kohteeksi Italian. Eilen ostettiin lentoliput ja majotus on Jaken tädin luona Torinon lähettyvillä. Mietittiin, että pitäiskö vuokrata myös auto, niin pääsis kulkemaan siel miten haluaa eikä tarvis olla riippuvainen muista.

Oon jo kattellu vähän paikkoja, että missä haluan käydä ja yks ehoton on kyl Museo Egizio eli Egyptian Museum, jossa on maailman laajin ja kattavin kokoelma Egypti-hommia jos ei Kairon museota oteta huomioon. :P Muitakin paikkoja on missä haluan käydä, mutta en niitä nyt tähän jaksa alkaa listaileen.

Koska Italia tunnetaan maana, jossa ei puhuta englantia paljon ollenkaan, niin pitäs alkaa katteleen jotaan sanastoa mistä vois olla ehkä jopa hyötyä. Tervehykset, kohteliaisuudet, numerot, .. ne ainakin ois varmaan ihan hyvä osata, että edes jotenki vois kommunikoida.


Mites mahdolliset lukijat, onko teillä millaisia suunnitelmia kesälomalle? Ja onkos kenelläkään vinkkejä Italian/Torinon suhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.