15. heinäkuuta 2011

I'm walking in sunshine..

Kongressi tuli ja kongressi meni. Kolmen kongressipäivän aikana tuli tehtyä töitä varmaan lähemmäs 40 tuntia. Hieman oli väsymystä ilmassa jo ensimmäisen päivän jälkeen, mutta hyvin jaksoin kaikki loppupäivätkin kun jätin kongressin iltamenot, eli kaupungin vastaanoton ja kongressi-illallisen väliin ja nukuin pitkät yöunet. Toisaalta harmittaa kyllä kun en mennyt sinne illalliselle kun siellä oli esiintymässä Huutajat. Aasialaiset oli kuulemma ollu ihan haltioissaan :D Mutta alkudrinkeistä ne ei ollu oikein tykänny siel. Oli ollu tervaisat drinkit, niin alkoholia sisältävää kuin ilmankin alkoholia ja kuulemma ollu sen juonti ku ois tervaa juonnu :D Moni suomalainenki oli jättäny juomatta. Mutta kongressi meni muutamia kommelluksia lukuunottamatta todella hyvin.

Tässäkin kuussa on tullut oltua töissä reilut 10 tuntia, varmaan lähemmäs 20. Syyskuussa olisi seuraava kongressi ja siihen nyt pitänyt alkaa tekemään kaikkia painotuotteita. Mutta seuraavat 3 viikkoa aion pitää lomaa.

Italian reissukin alkaa jo ens viikon torstaina. Tuntuu että vastahan ne lentoliput osti tai että vastahan sitä alettiin suunnittelemaan. Mutta siitäkin on jo reilu kk aikaa kun alettiin suunnitteleen ja liputki ostettiin aika pian sen jälkeen. Edellises postaukses kun mainitsin auton vuokrauksesta niin sekin on nyt toteutunut. Torinon lentokentällä meitä odottaa joku kuppanen pastakulho jolla sitten edetään paikasta toiseen. Eka reissu ois lentokentältä Sommariva Pernoon, n.50km matka, Jaken tädin luokse.

Menopäivästä tulee kyl pitkä. Kotoota pitää lähtä jo 6 jälkeen, sillä eka lento on jo 8:30 Helsinkiin. Helsingissä ollaan 9:35 ja siel pitäs pari-kolme tuntia odotella, että pääsee tekemään lähtöselvityksen Hel-Amsterdam-Torino lentoihin. Helsingistä lento lähtee 14:05 ja Amsterdamissa ollaan 15:35 (paikallista aikaa) ja siellä sit odottelua reilu 4 tuntia, jotta lento Torinoon lähtee. Torinossa sitten ollaan joskus 22:00 (jälleen paikallista aikaa) ja sielt sit hiukka päälle tunti autolla Sommariva Pernoon. Eli hyvällä onnella on ehkä jo 23:30 perillä :D

Paluumatka taas.. Lento lähtee Torinosta 16:05 ja on Pariisissa 17:30 josta lento Helsinkiin lähtee 19:00 ja Helsingissä on 23:00. Ja sitten nukutaan yö lentokentällä ja 6 aikaan lähtään linkulla kohti Tikkurilan juna-asemaa ja otetaan pendolino Ouluun. Eli kotona ollaan sitten n.22 tuntia sen jälkeen kun ollaan lähdetty Torinosta. Jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.