26. lokakuuta 2011

Happy birthday to me..

Päivä 18 - Mieluisin syntymäpäiväni

En oikein osaa päättää kahden ihanan syntymäpäivän välillä, että kumpi on mieluisampi. Kerronpa siis molemmista :)

27-vee synttärit vietin Jaken kanssa Saariselällä kylpylä-hotellissa. Käytiin Kaunispäätä ihastelemassa ja kävelemässä Urho Kekkosen kansallispuistossa. Käytettiin hyväksemme kylpylää, kävin myös kasvo- ja jalkahoidossa. Ja illalla tietenkin käytiin hotellin raflassa syömässä oikein hyvää ruokaa. Synttärikakun sijaan söin silloin elämäni ensimmäisen kerran creme bruleeta. Oli muuten hyvää, nom!

28 kun täytin, niin olin silloin ihan toisella puolen maailmaa. Tai no ei nyt ihan toisella puolen maailmaa vaan Eurooppaa. Eli Italiassa. Päivä ei ehkä ollut se kaikista ihanin, vettä satoi melkein koko päivän. Mieluisaksi päivän kuitenkin tekee se, että vietimme sen Jaken kanssa Torinossa. Käytiin Museo Egiziossa (Egypti-jutut ♥), kierreltiin ihmettelemässä Torinon rakennuksia, ... Oli kiva päivä!

kuva: we♥it.com

Noiden synttäreiden kesken siis taistelu "mieluisin"-tittelistä. Kumpi teidän mielestänne ansaitsisi sen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.