24. lokakuuta 2011

Kiss me quick because I love you so

Päivä 16 - Eka suudelmani

Ihan ensimmäisen pusun vastakkaiselle sukupuolelle taisin antaa serkkupojalleni, joka on minua vuoden nuorempi. Muistan myös antaneeni pusun naapurin pojalle. Mutta noita tuskin lasketaan, sillä ensinnäkin serkku ja toisekseen naapurin poika oli pikkuvauva.

Kuva: weheartit.com

Ihan ensimmäinen kunnon suudelma tuli eteen vasta joskus lukioikäisenä, mutta niissäkään suudelmissa ei oikein ollut sitä taikaa mitä ekassa suudelmassa yleensä on. En muista sitä taikaa edes entisten kultieni kanssa. Mutta muistan sen taian Jaken kanssa.

Ensimmäinen suudelma Jaken kanssa tapahtui toisilla treffeillämme. Se lämpö mikä siitä tuli lämmittää vieläkin mieltäni. Ja se tunne kun koko muu maailma katoaa ympäriltä. Ihana tunne. Ja mikä parasta, vieläkin noita molempia tapahtuu vaikka Jake pussaisi mua vain otsaan. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.