6. lokakuuta 2011

You gave your promise to me and I gave mine to you..

Olipa kerran tyttö ja poika. He tapasivat toisensa Internetin ihmeellisessä maailmassa. Kahden vuoden seurustelun jälkeen poika päätti kysyä tytöltä "Tuutko mun vaimoks?", johon tyttö vastasi myöntävästi.


Tämä tapahtui viime viikon torstaina. Kävimme Jaken kanssa samana päivänä viemässä maistraattiin esteettömyystutkintapaperit ja varaamassa ajan vihkimiselle. Päivä jolloin toisillemme sanomme "Tahdon!" on kolmen viikon päästä. Ei siis paljoa aikaa suunnitteluille, mutta eipä sitä tarvitsekaan. Mennään siis maistraattiin jossa menee pari minsaa ja sen jälkeen lähtään Kuusamon Tropiikkiin viikonlopuksi. Sit lähisuvulle tarjotaan kakkukahvit kunhan ollaan kotiuduttu.

Ens kesänä sitten pidetään mahdollisesti vähän isommin juhlaa ja ihan avioliiton siunauksen kera. Pitäis vain päättää se päivämäärä ja alkaa sitten varailemaan pappia ja kirkkoa. Ja papiksi en ihan ketä tahansa huolikaan! On jo siis tiedossa kuka pappi meidät siunaa, tai ainakin toivottavasti siunaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.