7. lokakuuta 2011

I may be paranoid but not an android

Päivä 1 – Esittele itsesi Mitäköhän sitä oikein kertoisi tai mistä sitä alottaisi. Itsestä on aina vaikea kertoa asioita ja inhoankin kaikissa työhakemuslomakkeissa sitä "Kerro vielä lopuksi itsestäsi"-osiota. Mutta yritetään..

Olen 28-vuotias tyttönen ja asustan avopuolisoni Jaken kanssa Oulussa opiskelijakämpässä. Valmistuin viime keväänä OSAOsta matkailuvirkailijaksi ja jonkin aikaa valmistumisen jälkeen, nelisen kuukautta, sain työskennellä yliopiston kongressipalveluissa jossa myös suoritin pitkän työssäoppimisjakson viime keväänä. Viikon verran olen ollut nyt työttömänä.

Tykkään todella paljon kaikista söpöistä ja kauniista asioista, mutta annan myös mahdollisuuden "rumille" asioille. En siis ole mikään pinnallinen tyyppi. Tykkään tosi paljon eläimistä, pehmoleluista, elokuvista, kirjoista, hyvästä ruuasta, musiikista, .. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tärkeimpiä asioita ja arvoja mulle on Jake, perhe, ystävät, terveys, toisten kunnioitus ja rakkaus.

Harrastuksiini voisi laittaa lukeminen, musiikin kuuntelu, pelien pelaaminen (PC ja PS3), elokuvien katsominen ja yleinen häröily.

Voisin joitakin suosikkeja seuraavaks laittaa.

Elokuva: Avatar, Pirates of the Caribbean 1-3, Lord of the Rings trilogia, Harry Potterit, Silent Hill, Ghost Ship, Fast and the Furious leffat, .. niitä riittää :D

Sarjat: Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Supernatural, Desperate Housewives, House M.D., Glee, Big Bang Theory, Game of Thrones

Kirjat: Twilight-kirjat, Harry Potterit, Lord of the Rings, Hobitt, Chronicles of Narnia, Aavikon kukka, Slummien miljonääri, Song of Fire and Ice -kirjat

Pelit: Dragon Age Origins, World of Warcraft, Assassin's Creed, Final Fantasy IX, Final Fantasy X, Final Fantasy XII, Need for Speed

Musiikki: Poets of the Fall, Muse, Happoradio, Avenged Sevenfold, leffojen ja pelien soundtrackit


Oiskohan tuossa ne "tärkeimmät"..? Kysymyksiä saa esittää jos sellaisia tulee mieleen. Vastaan mielelläni niihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.