11. marraskuuta 2011

Kanaa ja paprikaa

Tänään meillä herkuteltiin täytetyillä paprikoilla. Nom! En edes muista millo oltas viimekss edes täytettyjä paprikoita syöty. Kuitenkin erittäin hyvä ruoka karppausta ajatellen. Täytteenä meillä oli kanaa, yrttituorejuustoa ja mozzarellaa.

Voisinkin vaikka kirjoitella ohjettakin tähän, niin voi muutkin kokeilla.


Täytetyt paprikat kahdelle nälkäiselle/neljälle pikkuruokaiselle

4 suurehkoa paprikaa
450g maustamatonta kananfileesuikaletta
200g yrttituorejuustoa
1 iso mozzarellapallo

1. Paista kanasuikaleet oliiviöljyssä ja mausta mustapippurilla
2. Odottaessasi kanasuikaleiden jäähtymistä halkaise ja putsaa paprikat ja asettele ne vuokaan/uunipellille
3. Kun kana on jäähtynyt, sekoita se ja tuorejuusto keskenään tarpeeksi isossa kulhossa
4. Annostele sopiva määrä kana-tuorejuustoseosta halkaistuihin paprikoihin
5. Leikkaa mozzarellasta 8 siivua ja asettele ne jokaisen paprikan päälle
6. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.


NAUTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.