4. marraskuuta 2011

Mustetta ihollani

Päivä 25 – Ensimmäinen

Mietin hetken jos toisenkin, että mistähän sitä oikein kirjoittaisi. Aiheena kun "ensimmäinen" on aika laaja. Varsinkin naiselle :D Naiset kun yleensä muistaa kaikki ensimmäiset jutut.

Päätinkin, että kirjoitan jostain sellaisesta ensimmäisestä asiasta mistä ei ihan kaikki naiset ainakaan kirjoita. Tai en ainakaan törmännyt sellaiseen kun googlettelin ideoita mistä kirjottaisi.


Eli mun ensimmäinen tatuointi. Olin jo pidemmän aikaa haaveillut tatuoinnista ja kun täytin 18, kävin varaamassa ajan Tramp's Tattoosta joka oli silloin Oulun vanhin tatuointiliike. Nimesin tatuointini piikkisekamelskaksi ja se sijaitsee vasemmassa olkavarressa. Ja tuon hankinnan jälkeen tatuointikuume on vain kasvanut ja tällä hetkellä tatuointeja on 3. Neljäskin on jo suunnitteilla, pitäisi vain tehdä päätös, että minkä niistä ideoista siirtäisi musteeksi iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.