5. marraskuuta 2011

Are you afraid of the dark..?

Päivä 26 – Pelkään

Lapsena en uskaltanut alkaa nukkumaan niin, että korva oli tyynyä vasten. Nyt tiedän, että kuulin vain sydämeni sykkeen mutta lapsena se kuulosti pelottavalta ja näinkin usein painajaista, jossa kyseinen ääni oli läsnä koko ajan.

Lapsena pelkäsin myös hämähäkkejä. Nykyään vain inhoan niitä ja niin kauan kun ne pysyvät tarpeeksi kaukana minusta, kaikki on ok. Italian reissu olikin oikein haastava sen takia, sillä siellä oli enemmän hämähäkkejä kuin olin koko elämäni aikana nähnyt :D Tai ainakin sille tuntui.

Nykyään pelkään läheisteni menettämistä. Aina kun kuulen esimerkiksi että Pihtiputaalla tapahtunut joku onnettomuus jossa kuollut ihmisiä, niin toivon että kyseisessä onnettomuudessa ei ole ollut siskoni perheensä kanssa tai hänen miesystävänsä vanhemmat. Olin myös erittäin huolestunut kerran kun tiesin Jaken jo lähteneen töistä ja hälytysajoneuvot ajoivat talon ohitse siihen suuntaan mistä Jake yleensä tulee kotiin.

Mulla on myös ahtaanpaikankammo sekä ahtaidenkulkuaukkojen kammo. En esimerkiksi voisi kuvitellakaan meneväni ns. kattoullakolle mitä niin monissa jenkkitaloissa on. Joskus näenkin unia missä pitää jostain ahtaasta ja pienestä kulkuaukosta mennä ja jään syystä tai toisesta jumiin.

Pelkään myös ampiaisia. Jos ampiaisia tulee lähellekään niin alan kirkumaan. Julkisilla paikoilla se tosin tapahtuu äänettömänä. Kaikista kaameinta on, jos ampiainen tulee lähelle bussissa! Bussissa josta ei voi poistua, koska seuraavaa pitää odotelle puol tuntia ja sitten on jo myöhässä sieltä minne menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.