17. marraskuuta 2011

Sisustamista tarroilla

Vuokrakämpän huonoihin puoliin kuuluu se, että seiniä ei saa maalata varsinkaan ilman vuokranantajan ja isännöitsijän lupaa. Mutta tarroja, irrotettavia sellaisia, ei ole kielletty laittaa. Katselinkin yksi ilta Tarravimman sivuilta, että millaisia tarroja heillä on tarjolla ja seuraavat tarrat saivat sydämeni sykkimään. Tahtoo!

Amor Vincit Omnia

Carpe Diem

Festina Lente

Tekstipilvi Kitchen

Sisustustarra Love

Life is Beautiful

Kevätoksa

Korkea kasvi

Kukkiva oksa

Lintupari oksalla

Maailmankartta

Osasta noista saisi myös hienon taulun. Varsinkin tuosta "Love" ja "Keittiö" tekstipilvistä. Myös "Maailmankartta" voisi olla hieno tauluna. Ja jos olisi joku kiva peili seinällä, laittaisin siihen tuon "Life is beautiful" muistuttamaan kauniista asioista.

Ja parastahan toki on, että Tarravimmassa on jo menossa jouluale! Suurin osa tarroista -10%, mutta onpa myös osa saanut -50% leiman. Voi kun olisikin varaa tilata, niin tilaisin nuo kaikki!

Mitäs muut on mieltä sisustustarroista yhtenä sisustamisen muotona?

P.S. Kuvatekstit toimivat linkkeinä Tarravimman sivulle ja suoraan kyseiseen tarraan, joten klikkailkaapa..

1 kommentti:

  1. Oon suunnitellu et jonkun http://www.tarravimma.fi/gourmet-food-p-636.html tyylisen hommais tohon keittiö oven yläpuolelle :P

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.