18. marraskuuta 2011

Let it snow~

Olipa ihana herätä tänään ja katsoa ulos..Ok, eihän tuota vielä hurjasti ole, mutta ensilumi on nyt kuitenkin virallisesti satanut! Johan sitä on odotettukin. Viime vuonna muistaakseni ensilumi satoi loka-marraskuun vaihteessa ja tässä vaiheessa lumi oli jo pysyvää. Unelma talvi olisi jos lunta olisi sellaiset 10-15 cm ja pakkasasteita myös tuo 10-15.

//Oululaiset lukijat saakin nyt ehkä hieman ideaa missä tämä tyttönen asustelee~

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta, ihan kateeks käy. Sais lumi jo tulla, tänäänkin pilkkopimeydessä lenkkeiltiin, katuvalot kun tuntuvat ihan uppoavan märkään asfaltiin.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti tuokin vähäinen lumi on jo sulanut pois ja taas on ihan pimeää :( Mutta toivottavasti pian tulis pysyvämpää sorttia maahan koko Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Oi tulisipa tännekin jo lunta, että hieman nuo illatkin muutuisivat valoisemmiksi. Inhoan tätä pimeyttä :/

  VastaaPoista
 4. Tänne tuli viime yönä lisää lunta, että toivottavasti sinnekin päin tulee kohta tuota ihanaa valkoista valaisemaan :)

  VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.