18. marraskuuta 2011

Thank God it's Friday!

Tänään mun oli tarkoitus mennä entisen työporukan kanssa pikkujouluilemaan ja odotinkin sitä innoissani, mutta lopulta päädyinkin viettämään iltaa ihan muulla tavalla. Mulla meni ajantaju ihan mullin mallin kun Jake joutuikin tänään jäämään ylitöihin, eikä siis tullut normaaliin aikaan kotiin. Katselin ihan rauhassa Stargåte: Atlantista ja sitten kun sain viimeisen jakson katsottua, olikin kello jo 5! OHO! Ja mulla ei ollut meikkiä, hiukset oli viel sekasin, oli vaateongelma... Ja kun ei ollut mitään hajua mihin aikaan Jake pääsisi kotiin, eli mulla olis 30 minsaa aikaa saada meikki+hiukset+vaateongelma ratkastua, jotta kerkeäisin linkkuun ja kuudeksi pikkujouluihin.

Vaan mullapa menikin 45 minsaa tohon kaiken ratkasuun, eli enpä sitten kerenny bussiin. Ja Jakekin tuli kotiin vasta vähän ennen kuutta ja vaikka Jake oliskin vieny mut autolla pikkujoulupaikalle, oisin ollu vähintään vartin myöhässä. Ilmoitinkin sitten tyypeille, että en nyt pääse paikalle mutta pitäsivät hauskaa miunkin puolesta.

Jake sit ehdotti että koska olin jo laittautunu kauniiks, niin lähdettäisiin syömään kaupungille. Ei siis muuta kuin suunta syömään herkullista intialaista ruokaa. Garam Masala on aivan ihana intiimi intialainen rafla. Siellä palvelu on aivan ihanaa ja ystävällistä ja siellä tunteekin aina olonsa tervetulleeksi. Hinta-laatusuhdekin on kyllä paikallaan. Ei oo varmaan kertaakaan lasku ollut yli 40 euroa kahdelta hengeltä. Tandooriruuat siellä on jotain ihanaa ja ne tulee aina sihisevänä kuumalla alustalla pöytään. Nan-leipää, riisiä ja vettä saa aina lisää pyytämällä ja chai-teetä saa jälkkäriks ilman lisämaksua. Joskus saattaa myös jotain muuta jälkkäriä tulla ihan pyytämättä ja sekin ilman lisämaksua. Suosittelen kyllä käymään siellä jos tykkää intialaisesta ruuasta.

Ja perjantain kunniaksi..


//Hih, sainpa myös alotettua juttusarjan Oulusta. jo nyt.. Jos haluat kuulla lisää Oulun paikoista etkä ole vielä äänestänyt sivupalkin kyselyssä, niin nyt on hyvä aika..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.