30. marraskuuta 2011

Uuden kodin sisustushaaveita

Samalla kun katselin itselleni lämpöisiä juttuja H&M'n Holiday Collectionista, niin eksyin myös katselemaan mitä tarjottavaa H&M'llä olisi uuteen kotiimme.


Suurin osa noista tuotteista löytäisi tiensä makuuhuoneeseemme. Tällä hetkellä meillä on makkari aika.. noh, verhot on viininpunaiset, päiväpeite sininen, kalusteet sekalaista väritystä. Ja nyt haluaisin yhtenäisen värityksen ja se olisi vaalea eli luonnonvalkoinen/beige/vaaleanharmaa. Väriä voisi sitten tuoda vihreät tai roosat yksityiskohdat, ellei jopa sininenkin mutta silloin sinistä todella pienissä määrin. Nuo Minni ja Mikki tyynyt olisi ehkä kaikista kivoimmat koristetyynyt sängyn päälle, mutta ei noissa muissakaan mitään vikaa ole.

Noita tyynyjä voisin myös ajatella olohuoneen puolellekin sohvaa koristamaan. Olisi toki kiva jos olisi mukavampi sohvakin. Tämä meidän nykynen sohva on aikoinaan, 5 vuotta sitten, tullu jo Jakelle käytettynä ja ties kuinka kauan edeltäjällä ollut tämä käytössä. Jousetki irroillu ja muutenkin saa välil miettiä että uskaltaako tässä enää istua. Haaveena olisikin uusi sohva, mielellään divaani ja väritykseltään musta tai tummanharmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.