1. joulukuuta 2011

Joulukuu on täällä taas

Käytiin maanantaina kirjoittamassa uuden kämpän vuokrasoppari alkavaksi tälle päivää. Avaimet käytiin hakemassa tänään. Nyt sitten voikin alkaa pakkailemaan ja siirtämään tavaroita sinne uuteen. Ensin kuitenkin olisi tarkoitus käydä hieman siivoilemassa siellä ennen kun tavaroita vie. Vaikka edellinen asukas onkin siivonnut siellä ennen poismuuttoa, niin siitä on kuitenkin melkein kuukaus jo ja ei tiedä kuinka moni muu meidän lisäks siellä on käyny kurasilla kengillä. Myös ne mahdolliset pölyt hyvä saada sieltä pois ennen ku vie omia pölyjä sinne :P Tästä kämpästäkään ei ole tavallaan kiire pois, sillä vuokrasoppari päättyy 31.12.2011 ja avaimet tulee olla palautettuna 2.1.2012 puoleenpäivään mennessä. Mutta jos sais edes suurimman osan kamppeista ens viikon aikana uuteen niin ois kiva.

Mutta! Tosiaankin nyt on joulukuu ja en teistä muista tiedä, mutta mun mielestä joulukuussa pitäisi olla jo lunta ja pakkasta. Noh, eipä ole! Tänäänkin ollut plussa-asteita mutta vettä ei sentään ole satanut toisin kuin eilen. Ja jos Ilmatieteenlaitoksen ennusteisiin on luottamista, niin mahdollisesti lauantaina taas pakkasta mutta jo sunnuntaina taas alkaa menemään plussan puolelle. Huah! Tämä tyttö haluaa jo lunta ja pakkasta!

Eipä näytä tältä täällä :< // we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.