14. joulukuuta 2011

10 päivää jouluun on..

..ja arvatkaapa vaan oonko hommannu joululahjoja tai laittanut kenellekään joulukortteja? No en! Tai no Jakelle on kyllä lahjoista ainakin osa hommattu, mutta siinäpä se onkin. Olisi kuitenkin vielä hommattava lahjat molempien vanhemmille, sisaruksille, sisarusten lapsille, .. Ja osa niistä lahjoista pitäs saada ihan toiselle puolen Suomee, eli Pihtiputaalle ja Lapinlahdelle. No, Pihtiputaalle lahjat menee varmaankin mun vanhempien avustamana mutta en sitten tiedä miten tonne Lapinlahdelle kun Jaken äiti ei oo tänä jouluna menossa sinne.. ehkä Matkahuolto toimittaa jos ei muuta keksi. Postia en edes viiti ajatellakaan, liikaa huonoja kokemuksia siitä laitoksesta mitä tulee pakettien toimitukseen.


Pitäis myös alkaa jo miettimään, että mitä kaikkea herkkua tarjois aattona Jaken vanhemmille kun ne tulee tänne syömään. Ainakin kinkkua, porkkana- ja lanttulaatikkoa, karjalanpaistia, .. Jälkkäriks sitten ainakin taatelikakkua ja joulutorttuja sekä jotain muuta, kun vaan keksis että mitä.

Olis kiva myös saada ennen joulua asunto tyhjäks banskulootista ja muista lootista mitä ollaan muutossa käytetty. Muutama loota siis olis vielä tyhjennettävänä ja tavarat paikoilleen laittamatta. Sitten vois uudella ihanalla Dysonilla "riehua" ja siivota ja laittaa joulukoristeita ja ja ja... Sitten ois ihana joulufiilis!


(kuvat we♥it)

1 kommentti:

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.