8. joulukuuta 2011

Uusi koti kullan kallis

Terveisiä uudesta kodista!

Viime viikonloppu ja alkuviikko meni pakatessa ja muuttaessa. Maanantaina tuotiin ensimmäiset banskulootat tänne, mm. keittiöön ja olohuoneeseen tavaraa ja tiistaina tuli sitten melkein kaikki loput tavarat. Eli tiistaina jo jäätiin tänne nukkumaan. Vanhalla asunnolla on vielä jonkin verran tavaraa, mm. vaatekaapissa hengaritavaraa ja sitten siivouskamppeita. Loput tavarat tulee tänne viikonloppuna kun käydään tekemässä loppusiivous siellä vanhassa.

Pari päivää oon nyt koittanu saada tavaroita paikalleen ja keittiö ja makkari onkin ainoot missä ei oikein ole enää mitään järjesteltävää. Mutta olohuoneessa sitten taas riittää järjestämistä. Ensinnäkin pitäs nyt päättää että mille seinälle mikäkin mööpeli menee ja sen jälkeen vasta pääsee laittamaan kirjat kirjahyllyyn ja leffat kaappiin.

Tänään kävin ostamassa uudet verhot niin makkariin kuin olkkariin. Pitäis vaan saada joku ompelutaitoinen ihminen lyhentämään niitä sentin jos toisenkin. Olohuoneeseen tulevat verhot on tosin sellaista materiaalia, että en tiedä onnistuuko niiden lyhennys kuinka helposti. Toivottavasti onnistuu, nimittäin ne on ihanat. Valkoista läpikuultavaa kangasta jossa mustalla samettisen tuntuisella kankaalla puiden oksia. Makkariin taas tulee beigen väriset pimennysverhot ja kevennykseksi kullanbeige läpinäkyvähkö verho.

Tänään saatiin myös netti toimimaan täällä! ♥ Pääsee taas kirjoittelemaan juttuja tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.