18. joulukuuta 2011

Viikonlopun kuulumiset

Tänä viikonloppuna on tapahtunut kaikkea kivaa. Torstaina kävin ostamassa suurimman osan joululahjoista mutta eilen käytiin ostamassa loput joululahjoista, eli Jaken vanhemmille lahjat. Jaken äitille suunniteltiin itse herkkukori koska kauppojen valmiit herkkukorit on aina vähän meh ja ylihinnoteltuja eikä niistä oikein olisi löytynytkään sellaista, mikä olisi ollut Jaken äitille sopiva. Jaken isälle taas ostettiin Nivea for men -lahjapakkaus.

Ostosten jälkeen mentiin syömään Hai Longiin, Oulun parhaaseen kiinalaiseen. Siellä on erikoisuutena yongshi-buffet, eli saa itse kerätä annokseen tulevat ainekset (kasvikset+liha) sekä valita kastikkeen ja sitten katsoa kuinka kokki luo annoksen. Sitten kun annos on valmiina voi ottaa riisiä, paistettua nuudelia, .. lisukkeeksi jos haluaa. Viikonloppuisin aineksissa on myös mustekalaa, jättirapuja ja katkarapuja ei siis pelkkään kanaan, possuun tai härkään tarvitse tyytyä. Myös normibuffa kuuluu hintaan ja siellä on aika usein sitten viikonloppuspesiaalina lohta sekä sushia. Nom! Yongshin hinta on 19,90e eli ei edes mun mielestä kallis kun ajattelee että siihen hintaan saa syödä niin paljon kuin jaksaa ja jälkkäriksi saa kahvin/teen ja kakkua.

Myöhemmin sitten oli tiedossa saunomista, leffojen järjestämistä kaappiin (päivitin samalla leffakokoelman) ja xXx -leffa jonka jälkeen paapimaan.

Tänään sitten järjestelin paikkoja täällä ja nyt alkaa melkein kaikki roina olemaan pois silmistä. Muutama loota kyl olisi vielä purkamatta, mutta niillä ei ole kiire niin laitettiin vaatehuoneeseen piiloon. Keittiössäkin on tilaa nyt kokkailla kun ei ole kaikki tavarat levällään. Kasasin myös aikoinaan Ikeasta ostetun Lack-sarjan apupöydän olohuoneeseen sohvapöydäksi ja olohuonekin siis näyttää jo olohuoneelta eikä varastolta :D

Lisäksi joulukuusikin tuli laitettua jo paikalleen ja koristeltua. Viime joulun tyyliin tänäkin vuonna joulukuusena on tuollainen 60cm korkea muovinen joulukuusi. Mutta kelpaa minulle ja Jakelle. Ja jotta ei kaikki energia ihan harakoille menis, niin paketoin myös joululahjatkin.Mitä teidän viikonloppuun on mahtunut?

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollu jo kesästä asti tarkotus käydä HaiLongissa testaan tuo yongshi-buffet, huonolla menestyksellä! Mutta pitääpäs pitää mielessä, että suuntaa seuraavan kerran viikonloppuna. Sushit heillä on kyllä ihan tosi hyviä!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä testaamaan! Ja jos ei kaipaa noita susheja ja mereneläviä, niin arkena lounasaikaankin tarjolla hieman halvemmalla tuo yongshi.

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.