16. joulukuuta 2011

Yhden loppu on toisen alku..

Sain tänään luettua loppuun Antti Erosen Talvi-kirjan jonka lukemisen aloitin melkein kuukausi sitten. Täytyy kyllä sanoa, että menee kyllä parhaimpien kirjojen listalle. Sen lukeminen iltaisin sängyssä oli sitä, että ois vaan halunnut jatkaa ja jatkaa ja jatkaa vaan kun piti myös nukkua niin ei voinut kovin pitkiä pätkiä lukea. Siksi menikin niin kauan sen lukemisessa. Toki myös tuo muuttokin vei energiat, niin ei jaksanut sitten sängyssä lukea ja olihan se jonkin aikaa myös pakattunakin yhteen muuttolaatikoista.

Tänään sitten lukuvuoroon pääsee Sopivasti lihava, jonka on kirjoittanut ruotsalainen Jenny Dahlberg. Kertoo Jennyn elämästä ylipainoisena ja takakannessa ensimmäisenä lukee "Millaista on olla lihava maailmassa, jossa naisen ihannevartalo näyttää anorektiselta hammastikulta?". Tuo kysymys saikin mut lopulta ottamaan kirjan mukaan kirjastosta.

we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.