30. joulukuuta 2011

Yo, ho, haul together, hoist the colors high..

Joulusta on jo melkein viikko, mutta eipä taida olla määrättynä missään laissa että siitä pitäisi kertoa ia lahjalista ilmoittaa heti aattona. Tässäpä siis tämän joulun saldoa.

mieheltä
♥ Lush Snow Fairy -suihkusaippua
♥ Lush Latte Lip Tint
♥ Bambi -dvd

vanhemmilta
♥ Finnkinon leffalippuja
♥ pyyhe
♥ Muumi-muki, Lumileikkejä
♥ huivipantoja

Yhteiseksi sitten saatiin
vaatteiden taittelulauta
♥ tuikkuastia
♥ Hackman Savonia aterinsetti
naulakkolokerikko, valkoinen
♥ suklaan tuoksuinen huonetuoksu
♥ suklaata

Miehelle mie annoin lahjaksi oleskeluhousut, pörrösukat joissa jarrut ja parran hoitoainetta. Äitille annoin Parkin Gaile: Kigalin kakkukauppa -kirjan ja isälle parran hoitoainetta sekä kankaisia nenäliinoja. Siskolle ja sen miesystävälle päädyin antamaan Pentikin tuikkuastian jota voi käyttää myös vaikka karkkimaljana :D Siskonpojalle sitten Cars 2-velourpyyhe ja Mimmi lehmä lukee -kirja. Jaken siskontytölle taas meni vaaleanpunaiset college-housut ja muistipeli. Jaken vanhempien lahjat tulikin mainittua jo aikaisemmassa postauksessa.

Ja aatto meillä tosiaan meni niin, että kahdeksan aikaan herättiin tekemään riisipuuroa ja muutamat lahjat aukaistiin kun odoteltiin riisipuuron valmistumista. Kun oltiin syöty puuro, alettiin hiljaksellen valmistautumaan Jaken vanhempien tänne tuloon, eli viimeiset siivoukset ja pöydän kattaus ja ruokien valmistamista. Joskus yhden aikaan Jake sitten lähti hakemaan vanhempiaan tänne. Ennen ruokailua tarjottiin glögit ja sitten aika pian päästiinkin herkuttelemaan. Viiden aikaan sitten Jake lähti viemään vanhempiaan kotiin. Saunakin oltiin varattu ja käytiin ihan kunnolla saunomassa, eli oltiin varmaan se koko tunti saunassa mikä oli meille varattukin.Ja olipa ihana tulla saunasta kun pihalle oli sillä aikaa laitettu useampi kynttilä palamaan. Oli todella kaunista.

Joulupäivänä meillä oli vuorossa hautausmaakierros ja käytiin myös joulupäiväkahvilla mun vanhempien luona. Siellä oli mun sisko perheensä kanssa ja äiti ja isi haki myös mummin ja yhden äitin tädeistä paikalle, myöhemmin sitten tuli mun eno paikalle. Tarjottiin myös mekin joulupäiväkahvit, mun vanhemmille ja sisko+co. Tulivat katsomaan että miltä täällä meillä nyt näyttää kun ollaan saatu sisustettua ja siivottua.

Tapaninpäivä sen sijaan sitten meni ihan vaan laiskotellessa.Ei jaksettu tehdä yhtikäs mitään. Paitsi katsoa PotC: Maailman laidalla. Katsottiin aikaisemmat osat aattona ja joulupäivänä.


Ja tää biisi muuten jää todella helposti soimaan päähän.. Ihan vaan varoituksen sana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.