1. tammikuuta 2012

2011 meni ja 2012 tuli

Tammikuussa ahersin viimesten kurssien parissa koulussa ja helmikuussa sitten työssäoppimaan ihanaan duunipaikkaan jossa opin itestäni aika paljon ja jossa myös valmistumiseni jälkeen jatkoin hommia muutaman kuukauden ajan. Maaliskuussa vähensin ruokavaliostani huonoja hiilareita ja paino alkoi heti tippumaan ja . Huhti- ja toukokuussa ahersin edelleen työssäoppimisen parissa ja ei sitten oikein ihmeempiä tapahtunutkaan, mutta heti kesäkuun alussa valmistuin matkailuvirkailijaksi ja juhannuksen jälkeisen viikon aikana sain kokea ensimmäisen kunnollisen kansainvälisen kongressini. Heinäkuussa kävin Italiassa, elokuussa takaisin töihin ahertamaan toisen kv-kongressin juttujen parissa ja olinkin silloin aika lailla päättävässä ja määräävässä roolissa töiden suhteen, eli stressiä jonkin verran pukkas. Syyskuussa sitten stressattiin lisää kongressin juttuja pomonkin kanssa mutta kongressi kuitenkin onnistui. Lokakuussa alkaneen työttömyyden lisäksi sanoin "Tahdon!" ja marraskuun lopussa alettiin metästämään uutta asuntoa joka saatiin suht nopeasti ja joulukuun alussa päästiin jo muuttamaan.
Tämän vuoden aikana toivon saavani joko töitä tuolta kongressihommista missä olin (organisaatiomuutokset on persiistä) tai sitten ihan jostain muualta. Olisi myös kiva jos paino putoaisi lisää ja olisi kaksinumeroinen ennen kesää. Myös perheenlisäys tai sen alkuun laittaminen olisi mukavata.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.