1. tammikuuta 2012

1.1.2012

Käytiin uuden vuoden kunniaksi ajelulla Koitelinkoskella, joka sijaitsee Oulusta noin 25 kilometriä koilliseen. Erittäin suosittu ulkoilualue ympäri vuoden. Ja todella kaunis paikka, myös näin talvella. Lisää infoa paikasta myöhemmin, kunhan saan ongittua kameran tai kännykän muistikortin kätköistä ottamiani kesäisiä kuvia.

Tyylikkäästi koko mustissa liikenteessä :D Lakki HenkkaMaukka, lapaset ja takki Lindex, housut HenkkaMaukka ja kengät Dinsko. Takin alla oleva neule, joka ei tosin näy, myös Lindex. Melkein kaikki nuo tuotteet voittekin bongata tästä postauksesta. Takkia ei ole tuossa, sillä päädyin ostamaan takin Lindexiltä kun takin hintalappua koristi merkintä -40%. Ja on vielä ihana hupullinen villakangastakki jollaista olen metästäny varmaan koko ikäni :D

1 kommentti:

 1. Ihanaa uutta vuotta!
  Kurkkailepa joskus vastavierailulle blogiini ja kerro jos tykkäät, jookos? :)

  Söötti asu, musta on aina varma valinta;)
  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.