9. tammikuuta 2012

Kaksi palloa vierekkäin
Tässä alkusyksystä otettua kuvaa jonka löysin kuvavarastosta. Tuo marmoripallo löytyy Oulun Rotuaarilta (kävelykatu) ja se pyörii veden voimalla. Alunperin pallo sijaitsi 10 metriä toisaalla, mutta viime keväänä kun alkoi Rotuaarin remontti, niin pallo siirrettin tuohon missä se nykyään on, eli paljon parempaan paikkaan. Pallo on tunnettu kohtaamispaikka ja kun joskus jopa mietittiin sen poistamista kokonaan kaupunkikuvasta, tuli siitä iso haloo. Adresseja ilmestyi useampia sen säilyttämiseksi. Ja onneksi säilytettiin. On tuo kuitenkin hieno pallo ja en osais kuvitella Rotuaaria ilman sitä.

Ja mitäs mulla onkaan päällä.. Takki Lindexistä, neule HenkkaMaukasta ja farkut Tokmannin valikoimista. Laukku on myös HenkkaMaukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.