29. helmikuuta 2012

Huoneita pt.1

Vihdoin ja viimein sain otettua kuvia tästä asunnosta. Eihän siitä muutosta olekaan kuin melkein 3 kuukautta.. Mihin se aika on oikein kadonnut? :D

Ensimmäisenä on vuorossa olohuone..


Melkein unelmasisustus, sohva vaan on kaamea :D Uutta sohvaa kyllä olisi tarkoitus lähteä viikonloppuna katsomaan. Unelmana olisi joko musta tai t.harmaa divaanisohva. Tuolle tyhjälle seinälle mikä tuossa ylävasemmalla olevassa kuvassa näkyy, niin olisi kiva joku taidepläjäys. Eli joku sisustustarra tai taulu(ja).

Ja sitten makkari...


Makkariin pitäisi saada molemmille uudet pöytälamput, niin tuon jalkalampun saisi siirrettyä olkkariin sohvan viereen lukulampuksi. Tuuletin on jo valmiina odottamassa kesää ja kuumia päiviä/öitä. Makkarin ikkuna, kuten olkkarinkin, on etelään, niin voi olla asunto hieman kuuma kesällä :DJa kuten olohuoneeseen niin myös makkariin tuohon sängynpäätyseinään olisi kiva joku taidepläjäys. Sängyn päälle olisi myös tarkoitus jossain vaiheessa Nallen ja Totoron lisäksi hommata jotain kivoja sisustustyynyjä, punaisia. Ja samoten punaiset matot lattialle molemmin puolin sänkyä..


Keittiöstä ja kylppäristä sekä eteisestä koitan saada kuvat otettua huomenna.. Vaatehuoneesta (jonne muuten mennään makkarista) ette tule näkemään kuvia :D Se on sekasortohuone..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.