29. helmikuuta 2012

Taistelu pölyä vastaan

Kun muutimme tänne uuteen asuntoon, päätimme että sanomme hyvästit entiselle pölynimurille josta oli enemmän haittaa kuin hyötyä. Sen imuteho heikkeni heti kun oli kerran imuroinut pölypussin vaihdon jälkeen ja se puski kaikki pölyt takas huoneilmaan, joten imurointi oli aika turhaa.

Jake oli jo pidemmän aikaa haaveillut Dysonista ja sitten eräs kaunis päivä kävimme Verkkokaupassa katselemassa tarjontaa ja sieltä mukaamme lähti ihana Dyson DC29 T2 AnimalPro pölynimuri. Hinta oli kirpaisevat 400 euroa, mutta ei ole kyllä kaduttanut tuo investointi. Pölyt lähtee iloisesti lattialta ja eivät tule takaisin huoneilmaan missään muodossa ja imuri ei menetä imutehoaan. Tuon imurin mukana tuli erilaisia suulakkeita parkettilattiaa, mattoja ja huonekaluja ajatellen. Turbiinisuulakkeet, isompi matoille ja pienempi huonekaluille, ovat kyllä mahtavia ja hiukset todella lähtee matoista ja huonekaluista imuriin.

Dyson DC29 T2 AnimalPro / kuva lainattu Verkkokauppa.comin sivuilta

Tänään taas sain olla onnessani tuosta imurista. Sain maton näyttämään melkein uudelta kun sai kaikki hiukset imuroitua siitä pois ja muut ylimääräset, mattokin muuttui takaisin mustaksi :D Ja toki tuo imurin väri kans kivasti lisäsi onnellisuutta~

Onko lukijoissa mukana Dyson-faneja?

2 kommenttia:

  1. Tuo Dyson on kyllä niin rahansa arvoinen, ehkä jopa nykyään vähän pidän imuroinnista. Vähän ennen joulua mini-versio Dysonista meille kotiutui ja ei ole kertaakaan kaduttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mieki pidän nykyään imuroinnista. En edes sillä entisellä imurilla suostunu imuroimaan vaan aina nakitin miehelle sen työn :D Nyt sit mielellää otan Dysonin esille ja imuroin vaikka koko päivän :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.