18. maaliskuuta 2012

Blogihistoriani

Päivä 18: Miksi aloitit blogisi ja miksi sinulla on se vielä

Ihan ensimmäisen blogin aloitin ihan privana kirjoittaakseni omia mietteitäni ja tuntemuksiani. En halunnut niitä tuoda julki, sillä ne sisälsivät sellaista tekstiä, että olisin takuuvarmasti tapellut exäni kanssa ihan koko ajan. Lopulta kuitenkin halusin jakaa mietteitäni myös muiden kanssa ja teinkin blogistani julkisen. Nykyään sitä blogia ei ole enää olemassa. Jossain vaiheessa aloitin uuden blogin livejournalissa ja sielläkin kerroin kaikkea elämästäni, yms. Se on vieläkin olemassa ja siihen voitte käydä tutustumassa täällä. Tämän blogini taas aloitin ensin kuvablogina, koska mun edellisessä puhelimessa oli valmiiksi ominaisuus lähettää ottamiani kuvia tänne ja sitten muutenkin huomasin, että tämä on mukavampi paikka kirjoitella.

Jatkan kirjoittamista tänne, sillä tämä on hyvä tapa kertoa kavereille ja muillekin, että mitä elämääni kuuluu. Ei tarvitse jokaiselle erikseen kertoa asioita. Tänne voin myös hyvin purkaa tunteitani joita en muuten pysty kertomaan. Tosin harvemmin mulla noita tunteenpurkauksia tulee mitä en pystys kertomaan livenäkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.