18. maaliskuuta 2012

Eilinen

Eilen oli siskontytön ristiäiset ja tällaisissa vaatteissa sinne suuntasin.


Ja eilisen päivän olin myös kävelevä H&M-mainos :D Kaikki vaatteet siis sieltä hommattuna. Tuo hame on oikeasti tunikamekko ja alunperin oli tarkoitus laittaa ohkaset sukkahousut, mutta mun jaloissa ne jotenki aina repiää, niin päädyin sitten legginseihin. Paita on Mama-mallistoa. Ei, en ole raskaana!

Tosiaan, siskontyttö sai eilen nimen. Lähdettiin ajelemaan kohti Pihtipudasta hieman ennen yhdeksää ja perillä oltiin 11 aikaan. Siinä sitten järjesteltiin paikkoja ja ihasteltiin vauvaa ja klo 14 alkoi itse ristiäiset. Oli kyllä itkussa pitelemistä ja kyllähän mun piti käydä välillä keittiön puolella pyyhkimässä enimipiä kyyneleitä pois. Ai minkö herkkis? ;D Sitten herkuteltiin kakuilla ja kekseillä ja tuli kyllä ihan liikaa hiilareita massuun, olo on vieläkin hieman turvonnut.. Ja tokihan nyt ylpeä tätikin sai pitää päivänsankaria sylissä.

♥ Jenni Sofia ♥

Kotia kohden lähdettiin ajamaan joskus puoli kuuden jälkeen ja kotona oltiin kasin aikaan. Oli kyllä ihana päivä. Ja vauvakuumekin vain kasvoi kasvamistaan..

1 kommentti:

  1. Voi eiii miten pieni söpöläinen. Alkaa sydän valua.

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.