1. maaliskuuta 2012

Huoneita pt. 2

Ja nyt luvassa asuntomme viimeiset esittelykelpoiset huoneet. Vaatehuone ei niihin esittelykelposiin todellakaan kuulu, mutta ehkä te selviätte ilman kuvia siitä :D Ja parvekkeestakaan ei ole vielä kuvia kun se on tällä hetkellä lumen täyttämä.. Ehkä sitten keväällä/kesällä siitäkin kuvaa.

Mutta aloitetaan vaikka keittiöstä..


Keittiöstä mä olin kaikista eniten innoissani kun tähän muutettiin. Kunnollinen keittiö johon meidän ruokapöytä sopii! ♥ Entinen keittiö kun oli sellainen käytäväkeittokoppero jonne hyvä jos edes sopi tekemään ruokaa ja ruokapöytä vei sitten ison tilan olohuoneesta. Niin nyt on kyllä luksusta kun keittiössä sopii kokkailemaan vaikka me molemmat oltais siellä ja sopii myös ruokapöytä sinne!

Kylpyhuonekin on isompi kuin edellisessä ja tietenkin sekin on mukavaa..


WC-ankan kotia ei näy kunnolla missään kuvassa, mutta se on tuossa suihkun ja pyyhkeiden välissä. Tuosta pyyhe-yksityiskohtakuvasta sen sijainnin näkee aika hyvin. Heti tuossa ovesta oikeelle on meidän pyykkäyspiste ja ollaan haaveiltu siihen ihan kunnollista pesukonetta ja myös kuivausrumpua. Nyt tuo pesukone on sellainen mihin mahtuu pyykkiä ehkä nelisen kiloa. Sen Jake hankki entiseen asuntoon kun sinne ei isompi kone ois edes mahtunu ja hyvä että edes tuo mahtu sinne.

Ja sitten kuvia siitä, mikä yhdistää kaikki eilen ja tänään esitellyt huoneet yhteen..


Eli eteinen! Keittiöön mennään tuosta oviaukosta mikä näkyy tuossa vasemmalla ja kylppäriin mennään ennen naulakkoa. Tämän kuvan otin tuulikaapista joka näyttää..


..tältä. Piiloon jää siivouskaappi, joka on heti vasemmalla puolella. Tuohon koriin mikä on ripustettu patterista on hyvä laittaa esim. postit siksi aikaa kun ottaa kenkiä pois ulkoota tullessa tai vaihtoehtosesti jotain mitä pitää ottaa mukaan kun on lähdössä jonnekin.

Jokohan tässä olisi teille tarpeeksi sepustusta ja kuvia jotta saatte käsityksen millasessa asunnossa me asutaan. Ja kunhan noi lumet on tuolta parvekkeelta sulanu ja ollaan saatu sinne mahd. jotain kalustetta, niin laittelen siitä sitten kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.