1. maaliskuuta 2012

Kiitti vaan Blogger!

Bloggeri päätti sitten alkaa kiukuttelemaan ja hävitti muutamista widgeteistä tiedot täysin ja vaikka laitoin niihin tiedot takaisin, niin eipä vaan näkynyt enää kun päivitti sivun. Eli päätin sitten vähentää rajusti noita widgettejä tuolla sivussa ja enää ei löydy siis listausta blogeista joita seurailen, suosituista teksteistä, blogini lukijoita ja mitähän muuta mulla siinä olikaan :D Toivotaan että tilanne kuitenkin korjaantuu pian ja saan edes blogilistauksen laitettua takaisin.
Blogiluettelo piti päivittää pääosin käsin, ainoastaan parit blogit oli lukulistassa valmiina ja vaikka oon useimpien seuraamieni blogien lukijaksi ilmottautunut, niin kaikkia ei todellakaan löytynyt listasta valmiina. Koitapa siin sit muistella että mitäs blogeja sitä lukeekaan ja sitten etsiä niiden blogien osoitteet, jne.. Ärärärärr..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.