4. maaliskuuta 2012

Money, money, money, must be funny, in the rich man's world

Päivä 4: miten luulen että elämäni muuttuu kun saavutan unelmani

No sehän toki riippuu siitä, että minkä unelman saavuttamisesta on kyse. Mutta mietitään asiaa vaikka sellaisen unelman kannalta, minkä saavuttaminen on aika epätodennäköistä, sillä 2 miljoonaa ihmistä joka viikko haaveilee samasta. Nimittäin pääpotin voittaminen lotossa!

Kuva

Mun elämä muuttuis heti ainakin joksikin aikaa parempaan suuntaan. Saisin maksettua opintolainan pois, ulosottokin sais oman osansa rahoista, maksaisin myös Jaken autolainan pois, .. ja sitten lähtisin joksikin aikaa ulkomaille miettimään, että mitähän sitä lopuilla rahoilla tekis :D Luultavasti käyttäisin loput rahat omakotitaloon ja sen sisustamiseen, uuteen autoon, .. jne.

Että kyllähän se helepottais elämää ihan kivasti jos ton unelman saavuttaisin. Tänä viikonloppuna en edes voittanut euroa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.