14. maaliskuuta 2012

Tilattua

Katselin viime viikolla Elloksen Outlet-osiota ja tein muutamat kivat löydöt. En kuitenkaan raaskinut kaikkia löytöjä tilata, mutta tilasin seuraavat tuotteet.


Itselle tuon sinisen paidan ja lisäksi alla näkyvän raidallisen topin ja sen parina kuului myös yksivärinen harmaa toppi.

Jakelle tilasin uuden työpaidan, niitä ei ole koskaan liikaa :D


Ja lisäksi söpöt keittiöpyyhkeet..


Eilen sitten sain saapumisilmoituksen ja tietenkin heti ryntäsin hakemaan paketin. Ja kotiin kun pääsin, niin heti kokeilin päälle tuotteita. Ja rakastuin tuohon siniseen paitaan. Kiva löhöilypaita kun laittaa tosiaan topin tai kaksi alle, ei siis yksinään pidettäväksi. Ja nuo keittiöpyyhkeet oli tosi söpöt. Pitäisi pestä ne niin saisi käyttöön. Ja Jakekin oli tyytyväinen paitaan.


Kuvat Elloksen sivuilta..

5 kommenttia:

 1. Kissaämmälle sopiva keittiönpyyhe bongattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikä ollu edes kallis, pari euroa vaan!

   Poista
 2. Mou! Se olen minä, tunnistatkos? :D (salanimellä liikenteessä) Oon lukenut oikeesti blogiasi jo pitkään mutten ole uskaltanut kommentoida coz i got a secret. Mutta eipä tää enää oo. :D Ja nyt kun finillä kerroit asioita niin meitsikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa piti miettiä että mitähä, mutta sit tajusin! Ja ihanaa! <3 Ja pitääpä alkaa tota sun blogia seuraileen :3

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.