14. maaliskuuta 2012

Uskon asioita

Päivä 14: Kirjoita jostakin mihin uskot

Minä uskon Jumalaan, Isään Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan.. EN!!! En osaa uskoa mihinkään satuolentoon josta kerrotaan satukirjassa ja josta ei ole mitään todisteita.

Sen sijaan mä uskon rakkauteen. Rakkaus on sellainen asia mihin uskallan uskoa, sillä olen kokenut sen itse. Ja rakkaudessa on ihanaa se, että jokainen saa sen kokea tavalla tai toisella. Jokainen rakastaa jotakin ja joku rakastaa sinua!

♥ ♥ ♥

2 kommenttia:

  1. Jokainen ei todellakaan saa kokea rakkautta. Ihmisistä kymmenen prosenttia ei sitä kykene tuntemaan ja maailmassa on aika surullisen monta ihmistä, joita ei kukaan ole koskaan rakastanut. Aika onnekas saat kyllä olla, että voit vielä tuossa iässä uskoa, että jokainen saa kokea rakkautta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt uskon asioista vielä, niin kyllähän sitä väitetään että Jumala rakastaa kaikkia vaikka ei häneen uskoisikaan..

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.